پخش مستقیم گلاب سه آتیشه اصل

پخش مستقیم گلاب سه آتیشه اصل از طریق بسیاری از فروشگاه های عرقیجات و نمایندگی های مستقیم شرکت های گلاب گیری انجام می شود. اگر قصد خرید گلاب سه آتیشه اصل را دارید و می خواهید از تمام فواید و خاصیت آن نهایت بهره را ببرید بهتر است از مراکز مطمئن و بهداشتی خرید کنید. بسیاری از مراکز و شرکت های گلاب گیری که محصولات با کیفیت تولید و عرضه می کنند دارای سایت های فروش مستقیم هستند که از این طریق می توان خریدی مطمئن داشت. خرید مستقیم علاوه بر اطمینان به اصل بودن کالا مزیت دیگری دارد که آن خرید با قیمت کمتر است.

پخش مستقیم گلاب سه آتیشه اصل

بررسی انواع گلاب موجود در بازار

بررسی انواع گلاب موجود در بازار گلاب مایعی معطر و خوشبو است که از تقطیر گل های محمدی تازه چیده شده حاصل می شود. امروزه در بازار انواع مختلفی گلاب تولید و عرضه می شود . تفاوت این گلاب ها در مواردی همچون : درصد خلوص ، مقدار گل مصرف شده برای آن گلاب و عطر گلاب است . انواع گلاب هایی که در بازار وجود دارد عبارت اند از:

  • گلاب سنگین یا گلاب درجه یک : در روش سنتی گلاب گیری برای این گلاب 30کیلوگرم گل مرغوب محمدی را در دیگ گلاب گیری ریخته و با حدود 80 لیتر آب مخلوط می کنند . حاصل آن 40 لیتر گلاب سنگین یا درجه یک است.تقریبا در هر یک لیتر گلاب سنگین حدود 30تا 35 گرم اسانس وجود دارد. این نوع گلاب به دلیل کیفیت بالا و غلظت خوب بهترین نوع گلاب برای مصارف خانگی است. به این گلاب ، گلاب 5 منی نیز می گویند.
  • گلاب سبک یا درجه دو : برای تهیه گلاب سبک ، درون دیگ گلاب گیری 80لیتر آب و حدود 15تا 20 کیلو گل محمدی مرغوب و تازه می ریزند و حاصل تقطیر آن 40لیتر گلاب سبک است. تقریبا در هر 100 میلی لیتر این گلاب باید حداقل 15 میلی گرم اسانس وجود داشته باشد. به این گلاب ، گلاب 2.5 منی می گویند.
  • گلاب دو آتیشه : اگر در هنگام گلاب گیری درون دیگ گلاب گیری به همراه گل محمدی مرغوب و تازه گلاب به جای آب ریخته شود ، گلاب حاصل از تقطیر آن ها را گلاب دو آتیشه می نامند. این گلاب بخاطر غلظت بالایی که دارد طعم تلخ و گس دارد و ممکن است زیاد مورد پسند عموم نباشد.
  • گلاب سه آتیشه : اگر باز هم بجای آب در گلاب گیری از گلاب دو آتیشه استفاده شود و آن را به همراه گل تازه تقطیر کنیم ، گلاب به دست آمده را گلاب سه آتیشه می نامند. این نوع گلاب از نظر اسانس و کیفیت بی نظیر است و بسیار کم تولید می شود.
  • گلاب پس آب : اگر تفاله های حاصل از گلاب گیری را دوباره درون دیگ ریخته و به همراه آب تقطیر کنیم گلاب پس آب بدست می آید . این گلاب عطر کم و کیفیت پایینی دارد.

ویژگی های گلاب سه آتیشه اصل

ویژگی های گلاب سه آتیشه اصل گلاب یکی از محصولات بسیار کاربردی و پرطرفدار است که مصارف مختلفی دارد . گلاب در درجه های کیفی متفاوت تولید و عرضه می شود که یکی از گزینه های تعیین قیمت آن نیز همین کیفیت و درجه خلوص آن است. یکی از نمونه های برتر و با کیفیت گلاب ، گلاب سه آتیشه است که خالص ترین نواع گلاب نیز به شمار می رود. واژه سه آتیشه بخاطر آن است که عملیات تقطیر سه بار بر روی این گلاب انجام می شود تا درصد خلوص آن افزایش یابد .

گلاب سه آتیشه دارای بویی تند و عطری قوی است . این گلاب به دلیل درصد خلوص بالا و همچنین داشتن اسانس بیشتر طعمی تلخ و تند دارد. گلاب سه آتیشه ، گلاب طبیعی است که برای تولید آن از گل های محمدی تازه و مرغوب استفاده شده به همین خاطر عطری بی نظیر و ماندگار دارد. قیمت گلاب سه آتیشه اصل به خاطر درصد اسانس و خلوص بالا و همچنین کیفیت برتری که دارد از دیگر گلاب ها بیشتر است و مشتریان خاص خود را دارد.

همچنین تولید گلاب سه آتیشه زمانبر است و برای تولید آن تقریبا باید سه برابر بیشتر از گلاب معمولی وقت گذاشت . همچنین در هر مرحله آن باید بجای آب از گلاب مرغوب و طبیعی استفاده کرد تا گلاب سه آتیشه اصل و طبیعی بدست آید .

ترکیبات اصلی گلاب سه آتیشه طبیعی

ترکیبات اصلی گلاب سه آتیشه طبیعی گلاب سه آتیشه همانند دیگر گلاب ها و با همان روش تولید می شود و برای تهیه آن از روش خاص و یا دستگاه خاصی استفاده نمی شود . هرکسی می تواند با داشتن ظروف مناسب و تجهیزات گلاب گیری ، گلاب سه آتیشه طبیعی را تولید کند . ترکیبات اصلی این نوع گلاب نیز همانند دیگر گلاب هاست با این تفاوت که باید گلاب گیری سه بار تکرار شود و عمل تقطیر را سه بار بر روی گلاب انجام داد .

برای تهیه گلاب سه آتیشه طبیعی ابتدا پس از یک بار گلاب گیری از گل های تازه و مرغوب ، گلاب حاصل شده را درون دیگ ریخته به جای آب و به آن گل های تازه اضافه می کنیم تا تقطیر برای بار دوم انجام شود . گلاب حاصل در این مرحله گلاب دو آتیشه است . سپس گلاب دو آتیشه را باز هم با گل های تازه و مرغوب درون دیگ میریزیم و اجازه می دهیم تا عمل تقطیر برای بار سوم انجام شود .

گلاب حاصل از تقطیر سوم را گلاب سه آتیشه می نامند. برای تهیه گلاب سه آتیشه فقط در مرحله اول و تقطیر اول از آب استفاده می شود و در دو تقطیر دیگر بجای آب از گلاب درجه و گلاب دو آتیشه استفاده می شود. به همین دلیل درصد خلوص و کیفیت این نوع گلاب بسیار بالاست .

قیمت گلاب سه آتیشه اصل درجه یک

قیمت گلاب سه آتیشه اصل درجه یک با توجه به رونق خوب بازار گلاب در کشور و همچنین زیاد شدن تولیدکنندگان این محصول قیمت آن نیز ثابت نبوده و با توجه به پارامتر های زیادی تعیین می گردد . از مشخصه هایی که در قیمت گذاری این محصول دخیل است می توان به منطقه تولید گلاب ، کیفیت گلاب و همچنین کیفیت و تازگی گل هایی که برای آن استفاده شده اشاره کرد . اما در بین انواع گلاب موجود در بازار گلاب سه آتیشه نسبت به دیگر گلاب ها از قیمت بالاتری برخورد دار است .

دلیل قیمت بیشتر این گلاب ، درصد خلوص بالای آن و میزان بالای گل و گلاب استفاده شده در تهیه آن است. همچنین میزان سختی و زمانی که باید برای تهیه این نوع گلاب گذاشته می شود بسیار بیشتر از انواع دیگر آن است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.