وجود گلستان های گل محمدی در کاشان، زمینه را برای تولید انواع گلاب دو آتیشه، سه آتیشه و پس آب همچنین گلاب سنگین و سبک فراهم کرده است. درتهیه گلاب دو آتیشه پس از یکبار گلاب گیری از گل محمدی، دوباره آن را به جای آب با گلاب می جوشانند. گلابی که از تقطیر دوباره گل محمدی بدست می آید عطر و بوی بی نظیر و غلظت بالایی دارد. فروشنده گلاب دو آتیشه کاشان ارائه دهنده این محصول در بسته بندی های مختلف است.
نحوه تولید گلاب طبیعی
شاید شما نیز درفصل گلاب گیری به کاشان سفر کرده و از نزدیک با نحوه سنتی گلاب گیری و مراسم زیبای آن آشنا شده باشید. در این مطلب به طور اختصار نحوه تولید گلاب از گلبرگ های گل محمدی را برای شما بیان می کنیم.
همانطور که می دانید گل محمدی قبل از طلوع آفتاب عطر و بوی بی نظیری دارد. به همین دلیل چیدن گل های محمدی در این زمان می تواند کیفیت گلاب را از لحاظ عطر آن بالا برد.
گلبرگ های چیده شده به میزان لازم با آب مخلوط شده و در دیگ های بزرگ برای جوشاندن آماده می شوند.
ظرف مخصوص درب دیگ ها به گونه ای باید روی دیگ قرار داد که امکان خارج شدن بخار آب وجود نداشته باشد.
با قرار دادن نی های مخصوص در محفظه طراحی شده روی درب دیگ و از سوی دیگر با قرار دادن آن در پارچ مسی که درون حوضچه های آب سرد قرار گرفته، بخار از طریق نی ها وارد پارچ مسی شده و به دلیل قرار گرفتن پارچ در آب سرد، بخار حاصله سرد شده و به گلاب تبدیل می شود.
بخار حاصله از جوشاندن گل محمدی طی مراحلی پس از سرد شدن در ظرف های مخصوص قرار گرفته و آماده عرضه به بازار فروش می شود.
بازار تقاضا گلاب دو آتیشه کاشان
گلاب دو آتیشه دارای عطر و بوی بیشتری نسبت به سایر نمونه ها است. به همین منظور تقاضا برای خرید این گلاب به منظور استفاده از عطر بی نظیر آن در صنایع مختلف، روز به روز بیشتر می شود. بالطبع در تولید و فروش این محصول رقابت بالایی بین تولید کنندگان وجود دارد.
در فضای رقابتی بازار گلاب، برندی می تواند بازارهای فروش این محصول را کسب کند که بتواند با عرضه مستقیم بهترین و با کیفیت ترین گلاب همچنین پایین آوردن قیمت فروس این محصول، رضایت مشتریان را جلب کند.
طبیعی است که هر چه تقاضا برای خرید محصولی بالاتر رود، سبب رونق بازار فروش آن و تشویق تولید کنندگان به تولید بیشتر خواهد شد. این امر در مورد بازار فروش گلاب دو آتیشه نیز صادق است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.