شکلات به دلیل داشتن چربی و قند زیاد، پرس بد زیادی دریافت می کند مصرف شکلات تافی با آکنه، چاقی، فشار خون بالا، بیماری عروق کرونر و دیابت مرتبط است.
با این حال، با توجه به یک بررسی منبع مطمئن اثرات سلامتی شکلات که در مجله پزشکی هلند منتشر شده است، این همه خبر بد نیست.
نویسندگان به این کشف اشاره کردند که کاکائو، ماده اصلی شکلات، حاوی ترکیبات فنلی فعال بیولوژیکی است.
این دیدگاه مردم را در مورد شکلات تغییر داده است و تحقیقاتی را در مورد تأثیر آن بر پیری و شرایطی مانند استرس اکسیداتیو، تنظیم فشار خون و تصلب شرایین تحریک کرده است.
یک مطالعه که در مجله تغذیه منتشر شد، نشان میدهد که مصرف شکلات ممکن است به کاهش سطح کلسترول منبع قابل اعتماد لیپوپروتئین با چگالی کم LDL کمک کند، همچنین به عنوان کلسترول بد شناخته میشود.
محققان به بررسی این موضوع پرداختند که آیا تکههای شکلات حاوی استرولهای گیاهی PS و فلاوانولهای کاکائو CF بر سطح کلسترول تأثیر دارند.
نویسندگان نتیجه گرفتند مصرف منظم تخته های شکلات حاوی PS و CF، به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کم چرب، ممکن است با کاهش کلسترول و بهبود فشار خون، از سلامت قلب و عروق حمایت کند.
عملکرد شناختی دانشمندان دانشکده پزشکی هاروارد پیشنهاد کرده اند که نوشیدن دو فنجان شکلات داغ در روز می تواند به حفظ سلامت مغز و کاهش کاهش حافظه در افراد مسن کمک کند.
محققان دریافتند که شکلات داغ به بهبود جریان خون در قسمتهایی از مغز که به آن نیاز است کمک میکند.
از آنجایی که نواحی مختلف مغز برای انجام وظایف خود به انرژی بیشتری نیاز دارند، به جریان خون بیشتری نیز نیاز دارند.
این رابطه که جفت عصبی عروقی نامیده می شود، ممکن است نقش مهمی در بیماری هایی مانند آلزایمر داشته باشد.
تحقیقات منتشر شده در BMJ نشان می دهد که مصرف شکلات می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی تا یک سوم منبع مورد اعتماد کمک کند.
آنها خواستار مطالعات تجربی بیشتر برای تأیید مفید بودن مصرف شکلات هستند سکته مغزی دانشمندان کانادایی، است.
در مطالعهای که روی 44489 نفر انجام شد، دریافتند افرادی که یک وعده شکلات میخورند، 22 درصد کمتر از افرادی که این کار را نمیکنند، دچار سکته میشوند.
همچنین، کسانی که حدود دو اونس در هفته شکلات مصرف می کردند، 46 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سکته بودند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.