برنج یک محصول غلات محبوب و منبع ویتامین است برنج ایرانی صادراتی فواید بسیاری برای سلامت مردان و زنان، استفاده از آن در چه شکلی بی خطر است.
همچنین نحوه انتخاب برنج مناسب و میزان نگهداری برنج – در مواد ریا نووستی.برنج به طور متوسط 30-40 دقیقه بسته به نوع پخته می شود.
به عنوان یک قاعده، زمان دقیق برای هر گونه بر روی بسته بندی نشان داده شده است. برای خوش طعم و ترد شدن ظرف، باید حتماً 5-10 بار آن را با آب سرد بشویید.
تا زمانی که آب کاملاً شفاف شود پس از آن، برنج را باید به آب جوش اضافه کرد و بلافاصله مخلوط کرد وقتی دوباره به جوش آمد، باید حرارت را کم کنید.
درب آن را بپوشانید و بپزید تا نرم شورتاریخچه و انواعبرنج سرده ای از گیاهان یک ساله و چند ساله از خانواده غلات، یکی از قدیمی ترین محصولات غلات است.
اعتقاد بر این است که حدود 9 هزار سال پیش در جنوب شرقی آسیا شروع به کشت کرد. این محصول تنها در قرن هشتم به اروپا آمد.
پس از میلاد، و از طریق مجارستان در قرن 15 به روسیه. اکنون در قلمرو فدراسیون روسیه، در حوضه کوبان، منطقه ولگا پایین، در قفقاز شمالی و در قلمرو پریمورسکی کشت می شود.
این محصول در انواع مختلفی عرضه می شود:ترکیب و کالریبرنج حاوی ویتامین های B B1، B2، B3 و B6، ویتامین PP، E، کاروتن،است.
عناصر میکرو و ماکرو فسفر، پتاسیم، آهن، روی، کلسیم، منگنز، مس، سلنیوم و ید است. همچنین حاوی اسیدهای آمینه مهم و فاقد گلوتن است.
که می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود با توجه به اینکه غلات حاوی کربوهیدرات های پیچیده است، برای تغذیه رژیمی مناسب است.
محتوای کالری محصول حدود 350-370 کیلو کالری در 100 گرم است.ویژگی های مفید ویتامین های B موجود در برنج تأثیر مفیدی
بر سیستم عصبی دارند و لسیتین فعالیت مغز را تحریک می کند.
محتوای بالای پتاسیم برای سیستم قلبی عروقی مفید است،با مصرف منظم، این محصول می تواند فشار خون را عادی کرده و رگ های خونی را تقویت کند. دانه دارای اثر پوششی است.
بر روی دیواره روده ها، بهبود هضم، کمک به حذف سموم از بدن، سموم و املاح، حاوی آنتی اکسیدان هایی است که جوانی بدن را حفظ می کند.
برنج وحشی سرشار از اسید فولیک، ویتامین ها و مواد معدنی است، بنابراین تأثیر مثبتی بر وضعیت استخوان ها و ماهیچه ها دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.