بازار تجاری گلاب سنتی قمصر

بازار تجاری گلاب سنتی قمصر از رونق بسیار خوبی برخوردار می باشد و افراد زیادی هستند که فعالیت خود را در زمینه تجارت و صادرات این کالا آغاز کرده و از درآمد خود راضی و خرسند هستند. این محصول به دلیل عطر و طعم بسیار خوبی که دارد توانسته مشتریان و خریداران زیادی را برای خرید تشویق نماید. این محصول دارای طرفداران و متقاضیان بسیار زیادی در بازار داخلی و بازار بین المللی می باشد.

بازار تجاری گلاب سنتی قمصر

چند شاخصه اصلی گلاب ایرانی

چند شاخصه اصلی گلاب ایرانی با اطلاع از چند شاخصه اصلی گلاب ایرانی قطعا شما هم یکی از مشتریان و طرفداران خاص این محصول خواهید شد. مهمترین شاخصه گلاب ایرانی آن است که از عطر و طعم بسیار خوبی برخوردار بوده و همچنین سرشار از ویتامین و مواد معدنی می باشد و می تواند به راحتی بسیاری از بیماری ها را درمان نماید.

از دیگر شاخصه های اصلی این کالا می توان به نحوه تولید این محصول اشاره کرد که کاملاً بهداشتی بوده و تولیدکنندگان تمامی نکات سلامت را در هنگام تولید رعایت می‌ کنند. همچنین محصول درون ظروف مخصوصی بسته بندی می شود تا حمل و نقل آن راحت و آسان باشد و در هنگام جابجایی آسیب خاصی به گلاب نرسد.

اولین فروشنده گلاب سنتی قمصر

اولین فروشنده گلاب سنتی قمصر اولین فروشنده گلاب سنتی قمصر کسی بود که این محصول را به روش سنتی تهیه و به بازار عرضه نمود. گلاب قمصر به دو روش صنعتی و سنتی تولید می شود بیشتر افرادی که به بازار مراجعه می کنند قصد خرید این محصول را به صورت سنتی دارند و معتقدند که نوع سنتی این کالا عاری از هرگونه مواد افزودنی بوده و آن ها می ‌توانند با خیال راحت محصولی درجه یک و مرغوب را خریداری کنند.

این محصول درون ظروف مخصوص پلاستیکی و یا شیشه ای و در وزن های مختلف بسته‌ بندی و به بازار عرضه شده است و خریداران و مشتریان می توانند هر مقداری از این کالا را که نیاز دارند خریداری نمایند و از خواص و فواید این محصول بهره مند شوند.

گلاب یکی از پر مصرف ترین عرقیات در بازار بوده و به همین دلیل افراد زیادی هستند که در زمینه تولید این کالاها فعالیت می کنند تا بتواند پاسخگوی نیازهای مشتریان و خریداران باشند. این محصول به دو شکل گلاب دو آتیشه و گلاب معمولی تولید می شود که هر کدام از این محصولات دارای قیمت خاص خود بوده و قیمت گلاب دو آتیشه از قیمت گلاب معمولی کمتر می باشد.

این محصول در فصل بهار و اردیبهشت ماه تهیه و تولید می شود چرا که زمان برداشت گل محمدی در این فصل و ماه می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.